Het bestuur

Emmy van Dam - Goedhart

Voorzitter

Stuur Emmy een e-mail

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Emmy, voorzitter van deze stichting. Ik heb in het verleden onder andere gewerkt als gastouder, waardoor ik diverse gezinssituaties van dichtbij heb mogen meemaken. Geen dag was daarin hetzelfde en dat maakte het werk voor mij zo interessant. Elk gezin en elk kind is uniek en verdient een geheel eigen benadering. Dat wil ik ook uitdragen met deze stichting.

Inmiddels heb ik zo gezegd een eigen gezinnetje met een lieve man en een plaatje van een dochter. Mijn werk voor de stichting sluit heel goed aan op mijn dagelijks leven. Helaas is onze dochter geboren met een genetische afwijking. Hierdoor weet ik goed welke hulp er nog toegevoegd kan worden aan de huidige zorg in Nederland en daarom vind ik het fantastisch om, samen met een zeer gedreven en professioneel team om mij heen, een helpende hand te kunnen bieden aan ouders die een zware tijd ondergaan.

Ik ben een praktisch ingesteld persoon, sta positief in het leven en ik geloof heilig in goede communicatie. Ik weet zeker dat ik deze vaardigheden kan gebruiken voor naar een goed voorzitterschap en ik hoop samen met de bestuursleden en onze vrijwilligers de stichting tot grote hoogte te brengen en zo veel ouders de steun te kunnen geven die ze verdienen!

Jerry Klaver

Penningmeester

Stuur Jerry een e-mail

Mijn naam is Jerry Klaver en ik ben de penningmeester van Stichting Dionne. Ik ben gehuwd met mijn vrouw Janine en wij hebben in 2014 een dochter gekregen.

Qua werkervaring ben ik een afgestudeerd ingenieur bedrijfskunde en heb aansluitend zes jaar voor het Ministerie van Defensie gewerkt als analist. In 2011 startte ik mijn eigen administratiekantoor en sinds 2012 ook een klus- en onderhoudsbedrijf. Een bijzondere combinatie. De combinatie van zowel mentaal als fysiek werk is voor mij ideaal.

Mijn werk als boekhouder sluit uitstekend aan op het werk als penningmeester van Stichting Dionne. Ik voel mij zeer gedreven en wil mij hard maken voor Stichting Dionne. Dit wil ik doen door bij te dragen aan het groeien van de stichting, zodat heel veel gezinnen de benodigde hulp kunnen krijgen die onze vrienden Emmy en Robert (de oprichters) zo hebben gemist. En met hen vele anderen, zoals ik inmiddels weet door onze werkzaamheden voor de stichting. Ik wil ervoor zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren!

Bettina Bouwman

Algemeen lid

Stuur Bettina een e-mail

Mijn naam is Bettina Bouwman samenwonend en moeder van 2 puberende jongens.

Ik heb al bijna 20 jaar werkervaring met kinderen als kinderfysiotherapeut.

In mijn praktijk zie ik ouders van kinderen met lichte tot zeer zware aandoeningen en merk dagelijks wat voor impact dit kan hebben op de ouders en het gezinsleven.

Door mijn werkzaamheden heb ik intensieve contacten met (speciaal)- scholen, artsen, medisch specialisten en collegae fysio- en andere therapeuten. Ik kan dus voor korte lijnen met een groot aantal instanties zorg dragen.

Een goed initiatief als stichting Dionne wil ik graag helpen, omdat een goed doel steunen al een tijd op mijn lijst stond. Geld storten is één ding, maar fysiek helpen eigenlijk veel mooier en geeft mij veel meer voldoening.

Copyright 2015 Stichting Dionne. All rights reserved.