Helpen voor vrijwilligers

Stichting Dionne is hard op zoek naar vrijwilligers!

Heeft u tijd om uw stadsgenoten te helpen? Al met een uurtje per week kunnen wij samen weer een gezin helpen. Het gaat om gezinnen die u hulp hard nodig hebben. Door ziekte van hun kind raakt het gezin overbelast. U kunt zich voorstellen dat het hebben van een ziek kind emotioneel erg belastend kan zijn. Hoe mooi zou het zijn als u een stukje van die last weg kunt nemen. Met zo een klein gebaar tovert u een glimlach op het gezicht van een vader of een moeder.

En ook u heeft er iets aan! Heeft u bijvoorbeeld altijd al lekker met een hond willen lopen, maar geen tijd om zelf een hond te nemen? Dit is uw kans. Heeft u geen hekel aan boodschappen doen? Een gezin in nood is hiermee soms al gered. Wellicht wilt u meer doen, dan kunt u bijvoorbeeld mee gaan met ouders naar artsengesprekken of kunt u ze brengen en halen als ze geen vervoer hebben. Wij kijken samen met u waar uw wensen en kwaliteiten liggen en buigen deze om naar praktische hulp voor diverse gezinnen binnen Alkmaar.

Bent u betrouwbaar, heeft u affiniteit met onze stichting en kunt u wat tijd missen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en laat een gezin in nood niet langer wachten!

 

Copyright 2015 Stichting Dionne. All rights reserved.