Voor bedrijven

Stichting Dionne is opgericht in 2015. In een korte tijd hebben we veel bereikt en de eerste gezinnen geholpen. Dankzij deze praktische hulp waarmee we de ouders steunen kunnen gezinnen weer even stil staan bij de mooie momenten. Stichting Dionne denkt groot door het doen van kleine dingen voor gezinnen die het hard nodig hebben. Wilt u samen met ons nog meer gezinnen helpen? Word dan nu donateur! Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe kunt u helpen?
Wij zijn blij met veel vormen van hulp! Een gelddonatie is heel erg welkom, maar een donatie in natura mag natuurlijk ook. U kunt hierbij denken aan het bieden van diensten, het verzorgen van reclame, enzovoort. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Wat wij bieden
Als bedrijf kunt u zich op deze manier mooi profileren in Alkmaar en omgeving en dat zal niet onopgemerkt blijven. Daarnaast bieden we u als sponsor of donateur uiteraard een mooie plaats op onze website. U zult prominent vermeld worden op de homepage in onze banner met daarbij u logo. Bij bedragen van 500,- of hoger bieden we meer! We zetten u bijvoorbeeld op ons drukwerk en bespreken graag samen met u de verdere mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op.

Uw steun is meer dan welkom!

Copyright 2015 Stichting Dionne. All rights reserved.